Home (CZ) | PL | SK | DE | EN | RU
Video
Reference
Our ties to ROI go back 10 years, with intensive, very close collaboration. I value in particular the high degree of professional expertise and the great level of commitment shown by the consultants. This includes skill in getting matters implemented on the shop floor.
Dr. Herbert Diess, former Member of Board of Directors, BMW AG

IoT Testbed TE abas ERP API TT0002

V IoT FAB vyvíjíme aplikační programový interface (API) pro abas, propojený s  open-source platformou Arduino. Cílem je vytvořit funkční IoT rozhraní pro programování aplikací, které umožní přístup k údajům v abas za pomoci adresního řádku v internetovém prohlížeči, tedy bez nutnosti vstupovat do systému abas. Výsledkem tohoto řešení je jak úspora času, tak i zefektivnění přístupu k požadovaným informacím.

V rámci Arduina je v IoT FAB implementováno API řešení, které nabízí interakci se systémem abas. Po zadání konkrétního příkazu do adresního řádku si platforma z abasu přenese požadovaná data, která v sobě následně uloží. Led dioda na platformě se rozsvítí jako důkaz úspěšného transferu informací. Následně jsou tyto informace z abasu dostupné pomocí API ve formě offline poskytovaných dat.

Například, pokud by Vás zajímal přesný počet specifických dílů na skladě, stačí do adresního řádku v prohlížeči zadat: http://abas.lean-fabrika.cz:5555/arduino/get_parts a obdržíte požadovaná data.


Fotogalerie IoT: