Home (CZ) | PL | SK | DE | EN | RU
Video
Reference
Our ties to ROI go back 10 years, with intensive, very close collaboration. I value in particular the high degree of professional expertise and the great level of commitment shown by the consultants. This includes skill in getting matters implemented on the shop floor.
Dr. Herbert Diess, former Member of Board of Directors, BMW AG

ROI oceněna titulem Hidden Champion

22. 10. 2015 - Společnost ROI získala titul Hidden Champion (skrytý šampión) na konzultantském trhu. ROI se umístila na první pozici v kategorii „Vývoj & Výroba“ ve studii institutu Wissenschaftliche Gesellschaft für Management und Beratung mbH (WGMB) na téma „Hidden Champions na konzultantském trhu“.

ROI Management Consulting AG byla oceněna jako leader v kategorii „Vývoj & Výroba“ na základě letošní studie „Hidden Champions na konzultantském trhu“, publikované WGMB a business magazínem CAPITAL. Je to důkaz toho, že ROI byla schopna si udržet své postavení v konkurenci takových konzultačních firem, jako jsou například McKinsey, BCG a Roland Berger. Kategorie „Vývoj & Výroba“ obsahuje oblasti technologií a inovačního managementu, operativní efektivnosti, shopfloor managementu, globálního footprintu a Průmyslu 4.0 – jinými slovy, jádrové služby ROI.

V roce 2015 měl výzkum „Hidden Champions na konzultantském trhu“ již svůj pátý ročník, přičemž jej vždy prováděl WHMB, významný německý výzkumný institut, ve spolupráci s magazínem CAPITAL. Výzkum byl založen na podrobném dotazování téměř 500 výkonných pracovníků z firem všech velikostí. Studie má za cíl identifikovat, která vysoce specializovaná konzultantská firma, včetně těch majících relativně nízký profil, dle svých klientů nabízí služby na expertní úrovni.

Více informací naleznete zde.